Home » Notícies » AC-FIX va ser present a Mostra Convegno Expocomfort 2016

AC-FIX va ser present a Mostra Convegno Expocomfort 2016


AC-FIX va mostrar les seves novetats a la fira Mostra Convegno Expocomfort de Milà.

La 40ª edició de Mostra Convegno Expocomfort, destacada fira a nivell mundial en climatització i energies renovables, va tenir lloc del 15 al 18 de març de 2016 al recinte firal de Milà (Fiera Milano).

Durant els quatre dies d'exposició, els més de 155.000 visitants registrats que es van donar cita en aquesta edició que ha tancat amb dades històriques, van tenir l'oportunitat de visitar més de 2.000 expositors procedents de 56 països de tot el món.

Entre ells, AC-FIX va comptar amb un magnífic estand amb panells informatius, mostres de productes i tot el nostre personal disposat a resoldre qualsevol dubte.

Durant la fira, AC-FIX va mostrar les últimes novetats en els seus productes: 

  • Nou sistema Anell Plàstic.
  • Sistemes de press-fitting i escorriment.
  • Col·lectors i termòstats per a calefacció per sòl radiant.
  • Components per a instal·lacions solars tèrmiques.
  • Eines i accessoris per a fontaneria i calefacció.

Volem agrair l'interès mostrat a tots els nostres clients, visitants i col·laboradors d'una gran quantitat de països. Ha estat una fira molt interessant per a AC-FIX, trobant-nos amb molts clients que ens han pogut informar de les seves necessitats i experiències amb els nostres productes, el que ens ajudarà a millorar els nostres productes i servei.

Seguirem treballant amb l’objectiu de dissenyar i fabricar productes cada vegada més innovadors, segurs, fiables, fàcils d’instal·lar i que facilitin l’estalvi d’energia.

AC-FIX va ser present a Mostra Convegno Expocomfort 2016 - AC-FIX
Cookie Policy