Home » Notícies » AC-FIX va participar a ISH Xina & CIHE 2015

AC-FIX va participar a ISH Xina & CIHE 2015

AC-FIX va mostrar els seus productes a la fira ISH Xina & CIHE 2015

AC-FIX va participar, una vegada més, a la fira ISH Xina & CIHE 2015, que es va celebrar a Pequín del 13 al 15 de maig del 2015. Es tracta de l’exposició internacional sobre calefacció, aigua sanitària, ventilació i aire condicionat més gran de tota Àsia i una de les més importants del món.

 

Durant els tres dies, els més de 45.000 visitants de més de 40 països que es van donar cita en aquesta edició, van tenir la oportunitat de recórrer els 85.000 metres quadrats de la fira. Molts d’ells van tenir l’ocasió de conèixer les diferents games de productes AC-FIX: sistemes de tubs plàstics i connexions, components per a sistemes solars tèrmics, col·lectors i termòstats per a calefacció per sòl radiant, vàlvules de radiador i eines de muntatge.

 

AC-FIX va comptar amb un magnífic stand de 36 metres quadrats amb panells informatius, mostres de productes i tot el nostre personal disposat a resoldre qualsevol dubte. A més, aquest any, AC-FIX va tenir l’orgull de poder celebrar el seu 10è aniversari a Xina. 

 

Volem agrair l’interès mostrat a tots els nostres clients i col·laboradors a Xina i d’altres molts països. Ha estat una fira molt interessant per AC-FIX, trobant-nos amb molts clients que ens han pogut informar de les seves necessitats i experiències amb els nostres productes, el que ens ajudarà a millorar el nostre servei.

 

Seguirem treballant amb l’objectiu de dissenyar i fabricar productes cada vegada més innovadors, segurs, fiables, fàcils d’instal·lar i que facilitin l’estalvi d’energia. 

AC-FIX va participar a ISH Xina & CIHE 2015 - AC-FIX
Cookie Policy