Home » Notícies » AC-FIX al saló ISH Shanghai & CIHE 2014

AC-FIX al saló ISH Shanghai & CIHE 2014


AC-FIX ha participat al saló ISH Shanghai & CIHE 2014

AC-FIX ha participat al saló ISH Shanghai & CIHE 2014 que anualment es celebra a Shanghai, Xina; el saló internacional dedicat a la calefacció, aigua sanitària, ventilació i aire condicionat.

El saló ha tingut lloc en el Shanghai New International Expo Centre (SNIEC). Del 3 al 5 de setembre de 2014 hi han participat 270 expositors de més de 20 països i regions.

A l’estand de AC-FIX hem presentat a visitants de diferents països les nostres diferents gammes: sistemes de tubs plàstics, components per a sistemes solars tèrmics, col•lectors i termòstats per a calefacció per sòl radiant, vàlvules de radiador i eines.

El nostre estand ha tingut una gran afluència de públic durant els tres dies que ha durat la fira. Ha estat un plaure haver donat la benvinguda i saludar als nostres clients de moltes províncies de Xina, els qui ens han transmès les seves opinions i suggeriments per millorar els nostres productes i servei. La fira ha estat un èxit.

Moltes gràcies a tot el públic que ha visitat el nostre estand! Us animem a seguir fent-ho i a visitar www.ac-fix.com per saber les nostres últimes novetats.

AC-FIX al saló ISH Shanghai & CIHE 2014 - AC-FIX
Cookie Policy